România Pro Culture este o comunitate de agenți ai schimbării! Începem cu schimbarea noastră, influențăm comunitatea din care facem parte și continuăm cu transformarea orașului și a țării noastre.
  • Cauți oportunități de a intra in contact cu manageri și proprietari de afaceri cu valori si principii etice? Proiectul Lead Impact din cadrul România Pro Culture ete locul potrivit în care alături de alți antreprenori sau persoane în poziții de conducere, poți crește, poți avea impact și poți avea succes!
  • Dacă ești student, proiectul Liderii de mâine, un proiect prezent în aproape toate centrele universitare din țară te poate ajuta în dezvoltarea ta. De la întâlniri săptămânale, la conferințe, workshopuri, tabere – toate sunt construite pentru a investi în voi, în studenți, în liderii de mâine.
  • Cuplurile căsătorite se pot alătura proiectului FamilyLife, acolo unde alături de mentori pot fi ajutați să treacă cu brio peste provocările vieții de familie, pot învăța să comunica mai bine, să rezolve conflictele într-un mod înțelept și folositor sau pot face un pas înainte în a crea o atmosferă de romantism și de a reaprinde dragostea în viața de cuplu.
  • Tinerii în pragul vieții este proiectul dedicat elevilor și profesorilor. Manualele TPV, taberele de engleză sau întâlnirile săptămânale sunt menite să îi ajute pe elevi să depășească provocările vârstei, să câștige un anturaj bun alături de alți tineri preocupați de valori, iar profesorii sunt ajutați să aibă un impact și mare mare în viața elevilor lor.
Vrei să contribui la proiecte de impact in societate?
Participă la proiectele Fundației România Pro Culture și fii schimbarea ce vrei s-o vezi in jurul tău! Începe cu tine și haideți să țintim împreună România!
ÎMPREUNĂ putem aduce SCHIMBAREA!