LEAD Impact este un departament al Fundației România – Pro Culture, fundație ce urmărește formarea de lideri în toate categoriile cheie ale societății: studenți, elevi, profesori, tineri profesioniști, oameni de afaceri, militari și sportivi.

Cele mai importante 3 beneficii pe care LEAD Impact ți le oferă:
  1. Dezvoltarea echilibrată și de succesAlături de alți lideri te dezvolți pe plan profesional, personal și spiritual.
  2. Susținerea în dezvoltarea ta. Alături de un mentor-coach vei putea realiza și împlini planul tău de dezvoltare personală.
  3. OportunitățiVei putea aplica cunoștințele și abilitațile dobândite și vei contribui la dezvoltarea altor lideri din sfera ta de influență.

Valorile LEAD Impact


Integritate – Vedem integritatea ca o trăsătură de caracter ce poate fi susținută cel mai bine prin aderarea la principiile și valorile moral-creștine.

Transformare – Noi credem că dezvoltarea unui lider se produce printr-o transformare din interior spre exterior, de la caracter la abilități.

Comunitate – Comunitatea are un rol important pentru că aici găsești și alți lideri cu aceleași valori ca ale tale și împreună cu ei poți avea un impact mai mare în societate.

Dezvoltare personală – Fiecare membru are un plan de dezvoltare personală și este susținut de un mentor-coach în implementarea lui. Fiecare membru  devine la rândul lui un mentor pentru un alt lider.

Experiențe inedite – În cadrul comunității din LEAD Impact poți avea parte de experiențe inedite, care vor da savoare experienței de leadership.

Impact – Dorim ca împreună să avem un impact în societate prin a oferi modele de caracter și profesionalism și prin dezvoltarea altor lideri.

Obiectivele LEAD Impact

  1. Dezvoltarea Personală:

Dorim să ajutăm liderii să-și descopere și să-și conștientizeze potențialul folosind instrumente eficiente de autoevaluare:

  • tip de personalitate
  • valori, țeluri și obiective
  • tendințe și abilități în conducere
  • interese vocaționale
  • abilități de comunicare și inteligență emoțională
De asemenea dorim să implementăm schimbări care vor produce creștere în domeniul competențelor sociale și personale cu ajutorul unui mentor și a unui plan personal de dezvoltare.