Fundatia România Pro-Culture este o organizație non-profit înființată în anul 2000. Fundația se autofinanțează prin donații și sponsorizări primite de la persoane fizice și juridice. Scopul fundatiei este umanitar, participativ si educational si are ca obiect urmatoarele:

 • formarea de grupuri si alte structuri organizatorice care sa ajute pe cei interesati sa fie mai eficienti in activitatile lor prin organizarea de cursuri de pregatire si programe cu activitati practice, culturale si de interes civic pentru educatia diferitelor segmente ale societatii si prin organizarea si sustinerea unor seminarii si conferinte, cu participarea unor personalitati din diferite domenii de activitate in scopul promovarii culturii si traditiei romanesti, precum si a culturilor altor popoare;
 • organizarea si sustinerea de programe in scopul consolidarii valorilor etice si sociale ale tuturor categoriilor socio-profesionale prin lansari si recenzii de carte, traduceri, editari, publicare si tiparire de carti si reviste, materiale ce vor fi distribuite in mod gratuit;
 • organizarea unor discutii libere cu elevi si tineri in pragul majoratului, in vederea cunoasterii complete a problemelor lor, acordarii sprijinului moral si material celor aflati in nevoie si orientarii lor profesionale;
 • organizarea de excursii, studii si schimburi culturale si de experienta in diferite domenii intre tinerii din tara noastra si cei din alte tari.
 • organizarea de conferinte, simpozioane, seminarii, dezbateri pe teme stiintifice adresate tuturor categoriilor sociale.
 • organizarea de grupuri de dezbateri pe diferite teme;
 • colaborarea cu alte organizatii cu scopul formarii si antrenarii cadrelor;
 • derularea de proiecte de schimb cultural cu alte tari;
 • dezvoltarea, achizitionarea si distribmirea,gratuita de materiale si carti;
 • elaborarea si dezvoltarea de programe si materiale audio si video si distribuirea lor gratuita;
 • conceperea si utilizarea gratuita a unor productii de filme de scurt metraj; – organizarea de conferinte cu participarea angajati, voluntari si colaboratori; – initierea si derularea de programe prin incheierea de contracte de parteneriat,
  voluntariat si colaborare cu persoane fizice si juridice din Bucuresti si din tara;
Sediul fundatiei este in Bucuresti, Aleea Lacul Morii nr. 3, sector 6.

In cadrul Fundatiei avem 3 departamente principale:

 • Lead Impactwww.leadimpact.ro– care isi propune sa ajute la formarea oamenilor de afaceri in a fi mai eficienti ca si lideri, in a avea impact mai mare in societate prin proiecte sociale si fi modele de conduit etica urmand exemplu de lider promovat de Iisus (conform invataturilor crestine)
  Cele mai importante 3 beneficii pe care LEAD Impact ți le oferă:

  • Dezvoltarea echilibrată și de succes. Alături de alți lideri te dezvolți pe plan profesional, personal și spiritual.
  • Susținerea în dezvoltarea ta. Alături de un mentor-coach vei putea realiza și împlini planul tău de dezvoltare personală.
  • Oportunități. Vei putea aplica cunoștințele și abilitațile dobândite și vei contribui la dezvoltarea altor lideri din sfera ta de influență.
 • Liderii de mainewww.lideriidemaine.ro– care isi propune sa ajute studentii sa devina lideri integri si de caracter avand la baza valorile moral-crestine.
  • Liderii de mâine este o comunitate în care sunteți încurajați să luați inițiativa, să vă învingeți temerile și să vă exersați abilitățile dobândite sau dezvoltate recent. Împreună cu noi nu doar învățați să fiți lideri ci vă oferim și contextul în care să deveniți lideri. Participând la evenimentele, taberele și întâlnirile săptămânale de la Liderii de mâine aveți ocazia să vă exersați abilitățile de organizator, de vorbitor în public, de conducător de grup mic sau de prezentator.
 • Family Lifewww.familylife.ro– îşi propune să vină în sprijinul familiilor din România, ajutând la consolidarea căsniciilor şi oferind un cadru de învăţare şi aplicare a principiilor sănătoase în viaţa de familie.
  Programele noastre abordează subiecte practice cum ar fi: menținerea unității în căsnicie, îmbunătățirea comunicării între soţ şi soţie, rezolvarea conflictelor, păstrarea romantismului în relaţia soţ-soţie, creşterea copiilor, administrarea finanţelor în căsnicie etc.
  Principiile prezentate în cadrul programelor dezvoltate de „Family Life” au la bază etica creştină, deoarece această perspectivă asupra familiei ajută la crearea unui climat de acceptare şi respect între soţi, oferind în același timp, o bază pentru creșterea unor copii care vor îmbrățișa valori sănătoase pentru viețile lor.